Echipa bloggerilor la Cupa Universitas

Cu ajutorul lui Auras care a pus o vorba buna pentru noi dar si datorita brandului pe care-l crestem in fiecare zi cu cate un pic Echipa bloggerilor a fost invitata la Cupa Universitas.

Nu participam la competitie ci doar jucam meciuri demonstrative. Echipele care participa la aceste meciuri demonstrative sunt: echipa artistilor care are in componenta nume ca Dan Bitman, Mihai Mitoseru, Virgil Iantu sau Bitza, echipa Generatiei de aur cu jucatori ca Vladoiu, Belodedici, Ciubotariu, Lupescu si Mihali, o echipa a antrenorilor si noi Echipa bloggerilor. In echipa noastra au fost convocati: Alex Cirstea, Toma Nicolau, Bogdan Marin, Adi Zabava, Daniel Stancu, Andrei Baicoianu, Andrei Cismaru si subsemnatul.

Anuntul oficial suna asa: “Cea mai tare competitie de fotbal interuniversitara desfasurata sub egida FRF si a UEFA. Se intalnesc cele mai bune 8 echipe universitare din tara. Univ Babes-Bolyai, PolitehnicaTimisoara, Petrosani, LucianBlaga Sibiu, Cuza Iasi, Agronomie Iasi, ASE si Agronomie Bucuresti.
Vor fi acordate premii spectatorilor: sejur de 3 zile GRATUIT la mare pentru doua persoane la Costinesti (sunt 5 sejururi disponibile). Tot GRATUIT exista telefoane de ultima generatie smartphone-uri oferite de catre NOKIA si minute gratuite oferite de VODAFONE.
Ii vor delecta intrun meci demonstrativ echipa artistilor din care va face parte Dan Bitman, Mihai Mitoseru, Virgil Iantu, Bitza, echipa Generatiei de aur cu Vladoiu, Belodedici, Ciubotariu, Lupescu, Mihali, o echipa a antrenorilor si Echipa Bloggerilor.
Prezentatorul galei va fi Gabriel Fatu. Meciurile demonstrative au loc joi incepand cu orele 16.00 la Sala Polivalenta. Competitia se va desfasura pe 3 zile (de marti pana joi) incepand cu orele 12.00 pana la orele 18.00.”

Va asteptam in numar cat mai mare sa ne sustineti joi, 09 Iunie incepand cu orele 16:00. Venind vom face o reclama frumoasa  online-ului si blogosferei romanesti dar veti avea sansa sa si castigati unul dintre premiile puse la bataie de organizatori.

Ne vedem maine la Polivalenta.

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: