#echipabloggerilor @manlyro

Sambata am pornit spre Brasov pentru a participa la Cupa Canyon Sportmeet. 13 persoane, din care o parte din echipa, staf tehnic si suporteri ne-am imbarcat intr-un microbuz si o masina iar soarele ne-a purtat pana in orasul de sub Tampa.

Competitia a inceput cu tragerea la sorti unde am fost repartizati in grupa B alaturi de Blegerii #Sibiu, @smartgiftsro #bucuresti #canyonsportmeet si @drinkteamro #brasov.

Meciurile din grupe s-au terminat destul de sifonat pentru adversarii nostri si am avansat in faza semifinalelor de pe primul loc fara emotii. Alaturi de noi au mers mai departe selectionata Blegerii #sibiu gratie unui gol inscris in ultima secunda in meciul contra @drinkteamro #brasov.

In semifinale am trecut de echipa Web 2.Onesti si astfel am pasit catre finala unde ne astepta cea mai inchegata echipa si anume #Clujul Poarta Ancada.

Echipa din Cluj s-a prezentat la finala foarte motivata si determinatat sa castige meciul si sa duca trofeul in orasul natal. Meciul a fost unul aprins, clujenii ne-au surprins cu o asezare foarte buna in teren si cu un pressing agresiv la principalele noastre piese. Meciul s-a terminat 2-1 pentru echipa ardeleana si astfel trofeul s-a dus la Cluj.

Acum as dori sa spun cateva cuvinte despre competitie, organizatori si echipe.

Competitie: O idee extraordinara pe care sper sa o imbratiseze cat mai multa lume si astfel sa ne intalnim mai des la astfel de evenimente. A fost extraordinar sa vezi peste 100 de persoane cum au inghetat o zi intreaga dar care au refuzat sa plece si au urmarit evenimentul. Momentul cel mai interesant a fost de departe meciul fetelor, unde pe langa buna dispozitie am vazut si un adevarat euro gol inscris de una dintre participante (imi cer scuze dar nu am retinut numele).

Organizator: Baietii au facut o treaba foarte buna. Cu mici exceptii totul a mers bine si toata lumea a plecat cu zambetul pe buze. Datorita succesului acestei editii sunt sigur ca la urmatoarele editii vor fi mai multi sponsori si astfel vor fi remediate si cele cateva lucruri care nu au mers ca pe roate. Data viitoare ar fi bine daca s-ar organiza vara sau intr-o sala ca sa nu mai inghetam pe teren.

Echipe: Am fost placut surprins de doua echipe si anume #Clujul Poarta Ancada si Blegerii #sibiu. Daca primii au fost si castigatorii competitiei, cei din urma au surprins printr-o selectionata din mai multe orase care s-a reunit pentru prima data in ziua competitiei.

Felicitari sincere organizatorilor (echipa Sportmeet.ro), in special lui Bogdan care a facut o treaba foarte buna. Feliciatri tuturor participantilor dar mai ales castigatorilor de la care asteptam revansa, felicitari tuturor celor care au stat si au urmarit competitia, felicitari fetelor care au jucat in meciul demonstrativ, felicitari castigatorilor premiilor individuale (golgeterul competitiei, cel mai bun portar, cea mai buna jucatoare si MVP-ul turneului)

As vrea sa le multumesc echipei Sportmeet.ro pentru acest eveniment, sponsorilor care au facut posibil organizarea turneului (Canyon, Rexona Men, Bortun – Olteanu si Ladies Cafe), partenerilor media (prinBrasov.com, sportlocal.ro si apropo.ro), mutumesc galeriei noastre care a fost printre cele mai numeroase, multumesc coechipierilor Adi Zabava, Bogdan Marin, Alex Cirstea, Emil Stanciu, Toma Nicolau, Andrei Bicky si Daniel Stancu.

Multumiri speciale si pentru sponsorul nostru Manly.ro care ne-a confectionat echipamentul, ne-a ajutat cu drumul si cu mancarea in ziua meciului.

Poze de la competitie gasiti la Dragos AICI iar filmulete de la Auras AICI.

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

6 responses to “#echipabloggerilor @manlyro

 • cavecezar

  In mare parte, imi place articolul. Multumesc 😀

 • Simona

  “Organizator: Baietii au facut o treaba foarte buna. Cu mici exceptii totul a mers bine si toata lumea a plecat cu zambetul pe buze. Datorita succesului acestei editii sunt sigur ca la urmatoarele editii vor fi mai multi sponsori si astfel vor fi remediate si cele cateva lucruri care nu au mers ca pe roate. Data viitoare ar fi bine daca s-ar organiza vara sau intr-o sala ca sa nu mai inghetam pe teren.”

  Esti sigur?

 • Bogdan_Marin

  Felicitari gogule pentru articol. . .Felicitari echipei campioane,felicitari si multumiri baietilor din #echipabloggerilor. Bafta multa la toata lumea! ! !

 • Dan Ciulea

  Multumim pentru aprecieri, felicitari si voua!
  Si sa ne vedem cat mai curand!

 • Cine si unde a scris despre CanyonSportMeet - Sport Meet .ro

  […] de PR on Cum a fost la Cupa #CanyonSportMeetMarian on Cine si unde a scris despre CanyonSportMeet#echipabloggerilor @manlyro « Inside my mind on Cum a fost la Cupa #CanyonSportMeetDan Ciulea on Cine si unde a scris despre CanyonSportMeetAm […]

 • alex

  Mi-a placut mult de voi si sa joc impotriva voastra. Nu am mai fost de mult asa de motivat sa inving.

  Asta datorita faptului ca erati buni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: