Prima mea masina si aventuri la inceput de soferie

Am primit aceasta leapsa de la stimabilul domn Chinezu si cu o mica intarziere ma apuc de ea.

Sa incep cu prima mea masina. In momentul cand mi-am luat permisul nu aveam masina. Tata a vandut masina cu doar cateva luni inainte deoarece avea masina de serviciu si se pusese praful pe cea personala. Dupa ce am intrat in posesia permisului mi-am facut “scoala” pe masina de serviciu a tatalui iar dupa 6-7 luni m-am angajat si de atunci posed masina de locul de la munca, asa ca nu vad rostul de a-mi cumpara masina.

Prima aventura la volan a fost in momentul in care am intrat in posesia permisului si m-am urcat singur in  masina. Imi tremurau gleznele in asa hal incat a trebuit sa ma opresc dupa nici 50 de metri de la plecarea din parcare. Masina nu ma ajuta prea mult fiind o Dacia Papuc cu bena in spate iar vizibilitatea era diferita fata de ce am invatat eu in scoala. La inceput am avut mereu probleme cu opritul la semafor. Faceam eu ce faceam si ma trezeam distras exact cand trebuia sa ma opresc in coloana. Fie ca era vorba de celebrii spalatori de parbrize, o fata frumoasa sau doar ca ma gandeam prea puternic la ceva eram distras. Din acest motiv am avut in primele 2-3 luni de sofat nu mai putin de 4 tamponari usoare. CU adevarat usoare pentru ca niciodata nu a fost nevoie sa ajungem la politie sau sa platesc despagubiri.

Primul incident mai serios a fost in a doua luna de condus cand la plecarea dintr-o parcare m-am apropiat prea mult de o masina. Bara din spate de la Papuc a intrat intre roata si bara din fata a masinii parcate iar cand am plecat am tras dupa mine si bara. Masina era un VW Golf iar eu am fugit de la locul accidentului fiind noapte si intrand in panica.

Despre aventuri la volan as putea sa vorbesc pana ma plictisesc dar nu e cazul sa scriu un roman aici :). La o bere va povestesc cu cea mai mare placere si despre alte peripetii.

Leapsa se duce la Andrei (@SanaVabici), Simona si Corina.

Advertisements

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

2 responses to “Prima mea masina si aventuri la inceput de soferie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: