Patrulaterul Jandarmeriei

Ieri la ora 18:00 am fost invitati sa participam la o noua editie a patrulaterului organizat de catre Jandarmeria Romana. Cele patru echipe au fost: Jandarmii, Artistii, Ziaristii si Echipa Bloggerilor. Din pacate Echipa Bloggerilor nu a putut alinia cei mai buni oameni la acest turneu din cauza absentelor. Printre acestia se numara Toma Nicolau (capitanul si motorul echipei), Adi Zabava (ingerul pazitor), Emil Stanciu, Birkof, Adrian Ciubotaru, Mircea si Alex Cirstea (accidentat la Cupa Agentiilor). In primul meci am luat bataie de la Jandarmi (cu o echipa mult schimbata fata de editia trecuta) cu scorul de 4-0, meciul ne mai avand nevoie de nici-un comentariu. In cealalta semifinala Artistii au invins echipa Ziaristilor cu scorul de 2-0. In Finala Mica ne-am mobilizat mai bine si am reusit sa invingem ziaristii cu scorul de 2-0 printr-un gol inscris de Andrei Bicky si un autogol al portarului advers. Locul 3 la acesta editie este unul meritat si vreau sa felicit echipa pentru jocul prestat in ambele meciuri. Chiar daca am tipat mult pe parcursul meciurilor vreau sa-i felicit pe baieti pentru efortul depus si mai ales pe Make (Nea Make) care s-a echipat si a fost unul din stalpii apararii la acest turneu.

Turneul a fost castigat de Echipa Jandarmeriei, invingatoare la loviturile de la 11 metri cu 3-2. Sincer sa fiu ma bucur ca nu a castigat Echipa Artistilor.

Vreaui sa multumesc pe acesta cale Jandarmeriei Romane pentru invitatie si sa speram ca la urmatorul turneu o sa iesim noi campioni. Urmatorul patrulater ar trebui sa aiba loc pe data de 29.07.2010.

Poze au facut Andreea, Vlad si Matei.

Advertisements

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: