Clubul Barbatilor

Aseara am participat la prima intalnire a membrilor Clubului Barbatilor. Multumesc frumos fondatorilor Claudia si Toma pentru initiativa si pentru efortul depus in organizarea evenimentului. Multumiri se duc si catre Chinezu si sportlocal.ro pentru berea cu care au sponsorizat intalnirea.

Desi intalnirea era programata la ora 20:00 eu mi-am facut aparitia pe Matasari 17 cu 45 de minute intarziere. Am gasit o atmosfera destinsa si multa, multa lume. In jurul orei 21:00 a aparut si Narcis Raducan (surpriza organizatorilor) cu care am stat de vorba mai bine de o ora despre fotbal, Champions League, Unirea Urziceni dar si alte subiecte interesante. Narcis s-a dovedit a fi un tip extraordinar, a raspuns la intrebarile noastre fara sa clinteasca, am ras, am glumit si am terminat urandu-i multa bafta in lupta pentru titlu. Faptul ca lucreaza la varsta lui ca Director Sportiv la o echipa ce a castigat campionatul, a jucat in CL iar acum se bate din nou la titlu nu face decat sa-l ajute iar eu sper ca intr-o zi sa ajunga un atrenor de calibru.

Dupa discutia cu Narcis am urmarit top 50 de goluri in Champions League, i-am ascultat pe baietii de la sportmeet.ro si un reprezentant al noului lor partener Fotbalamator.ro dar si pe Hoinaru care ne-a vorbit despre Liverpool si ne-a povestit lucruri din jurul echipei pe care nu le stiam.

Nu stiu cand s-a terminat chermeza deoarece eu am plecat in jurul orei 12:00 deoarece unii oameni mai si muncesc :). Poze gasiti AICI via Mihai Pintilie si AICI via aBogdan.

Advertisements

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

2 responses to “Clubul Barbatilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: