De ce am lipsit din online

De ce nu am mai scris? De ce am lipsit din online mai bine de o luna(aproape doua)?

Am trecut printr-o perioada foarte aglomerata. La locul de munca criza e deja istorie. Contracte noi, negocieri la sange, clienti care mai de care mai dus cu capul dar e placut sa mergi la birou si sa ai ce sa faci. Ma termina zilele in care ma duc la munca doar sa am de unde sa plec. Sfasitul de an financiar m-a imbatranit 10 ani, am albit si stresat  din cauza birocratiei din Romania, din cauza zecilor de hartii care trebuiesc completate si semnate si care din punctul meu de vedere sunt complet nefolositoare. Incep sa urasc persoanele care lucreaza in departamentele financiare si juridice.

Ce am facut? Ce subiecte am pierdut? Despre ce as fi vrut sa scriu? Greu de raspuns la intrebarile astea deoarece ar fi prea mult de scris, dar o sa incerc un rezumat 😀

Ce am facut?….Mi-am umplut timpul liber cu mers la concerte, la meciuri, doua excursii pe litoral si una la Sinaia, somn si timp petrecut cu persoana iubita.

Despre ce as fi vrut sa scriu?…..In primul rand despre situatia din Moldova, apoi despre arestarea lui Becali, despre echipa nationala de fotbal, despre haosul si degringolada de la Steaua si despre atmosfera de pe Ghencea, despre lansarea albumului Luna Patrata a Alinei Manole, despre prostie, despre ecologie si despre cum inteleg romanii sa salveze planeta si despre multe ale lucruri.

Ma bucur ca am revenit in online iar in zilele urmatoare o sa ating cat mai multe din subiectele enumarate mai sus.

Va pup >:D<

Advertisements

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

5 responses to “De ce am lipsit din online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: