Le Gourmand

Ieri am fost invitat de Simona sa sarbatorim dragobetele. Locatia a ales-o ea si anume restaurantul Le Gourmand.

Auzisem de acest restaurant de pe twitter unde au sponsorizat un concurs la @cearzice. Castigatori au fost Dana si Hoinaru care au avut numai cuvinte de lauda despre ei si astfel mi-au starnit curiozitatea si mi-am propus sa ajung si eu acolo sa mananc ceva.

Am ramas impresionat de restaurant chiar inainte sa ajung cand Simona a dat un twitter in care a spus ca mergem la @legourmand iar ei au raspuns prompt ca ne astepta.

Am ajuns la restaurant unde am avut parte de o primire calduroasa si ospitaliera. O fata ne-a explicat ca avem posibilitatea sa alegem bufetul suedez dar si o servire normala. Am ales fara sa ezitam bufetul deoarece este putin mai special. Eu unul nu am mai vazut in Romania ceva asemanator. Am avut de ales din 10 feluri de mancare, doua feluri de supe, 15 feluri de salata, 3 feluri de garnitura, sucuri naturale, cafea dar si desert totul la discretie si la un pret de NUMAI 50 Ron. Am mancat cate putin din cat mai multe si totul a fost extraordinar de bun si gustos.

Ambientul e foarte placut, totul este ireprosabil, muzica in surdina face din cina un moment deosebit. Personalul este de nota 10, te ajuta sa alegi ce vrei sa mananci, te serveste excelent, sunt foarte amabili, debaraseaza imediat iar scrumiera o schimba dupa fiecare tigare stinsa.

Am plecat de la restaurant cu greu deoarece era atat de placut incat am fi putut sta acolo toata noaptea. Am recomandat restaurantul pentru o petrecere de dupa cununia civila a lui Marcel cu Andreea(sora Simonei) iar in cel mai scurt timp o sa ajung acolo si cu cei de la mine de la munca. Colegii au ramas si ei impresionati de ce-au auzit de la mine.

Ii multumesc Simonei pentru cina de aseara si le multumesc celor de la Le Gourmand pentru seara pe care am petrecut-o la ei. O sa mai revin cu siguranta.

Advertisements

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

One response to “Le Gourmand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: