E iar “luni”

A mai trecut un week-end. Ne-am odihnit, ne-am distrat si destrabalat dar gata, e luni si mergem care la munca, care la facultate care la scoala. De ce toata lumea e nervoasa si irascibila lunea? De ce este cea mai aglomerata zi in trafic? Ce are special aceasta zi? Daca am fi considerat week-end zilele de duminica si luni toata lumea ar fi injurat ziua de marti. Pentru mine ramane un adevarat mister.

Eu lunea ma simt un pic ciudat pentru ca trebuie sa ma trezesc devreme dupa doua zile in care dorm ca porcul, e ziua in care ma readaptez la normal. Problema mea este ca imi e foarte greu sa ma trezesc indiferent ca este luni, marti sau o alta zi a saptamanii dar daca ajung la baie si apuc sa ma spal pe fata mi-a trecut tot somnul si incep sa am energie.

In acest Week-end a fost Sf Valentin, sarbatoarea dragostei si a bucuriei de a fi langa persoana iubita. Nu am petrecut in mod special acest eveniment pentru ca nu sunt un fan al sarbatorilor importate de la americani. Aveam si noi dragobetele noastre de ce a trebuit sa importam o sarbatoare pe care o avem si care este la 10 zile distanta?

Duminica dimineata s-a relansat Inconcert.ro. Un proiect ambitios care revine in online dupa sase luni de pauza. Sloganurile lor sunt “Mai aproape de scena” si “Ca sa nu mai ratezi nici-un concert”. Eu le urez multa bafta si “succese nebanuite” membrilor echipei(hoinaru, Simona, Pinkish, Silvia, Andreea) si sa vorbim peste un an despre un adevarat fenomen in online. Pentru a afla mai multe va invit sa vizitati site-ul, sa va abonati la newslatter sau sa-i urmatiti pe twitter (@inconcert)

Va doresc o zi de luni minunata.

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

One response to “E iar “luni”

  • EU

    Se pare ca ziua de luni te-a marcat profund de n-ai mai scris. E doar o zi bai baiatule. Revino-ti. SCRIE FARAOANE SCRIE! FANII TAI ASTEAPTA CU SUFLETUL LA GURA O NOUA ZI DE LUNI !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: