Cineva acolo sus ne iubeste

Duminica 08.02.2009 nu aveam nici-un program si ne plictiseam. Simona a vorbit cu Raluca si cu Etherfast si ne-am hotarat sa dam o fuga la Popasul Paralela 45 langa Baicoi sa mancam o ciorba de fasole in coaja de paine. Dupa o ora ne-am strans 8 persoane in doua masini si am plecat spre Ploiesti.

Tot drumul am vorbit cu ciops despre cat de bine merge masina mea la cei 190.000 km pe care-i are. Printre alte discutii am vorbit si de cat de proaste sunt Daciile Logan. Rasete. voie buna si am ajuns la Ploiesti. Pe centura orasului unde se lucreaza de vre-o doi ani nu am vazut o groapa din cauza noroiului de pe farurile mele si am facut pana. Nici-o tragedie, Etherfast care era in spatele meu a oprit si a lasat farurile de la masina aprinse ca sa pot vedea ce fac la roata.

Dupa 15- 20 de minute cand sa plecam am constatat ca masina lor nu mai pleaca, bateria murind. Am plecat spre o benzinarie sa cumparam clesti sa-i dam omului curent ca sa poata porni masina. Pana sa ajungem la benzinarie baietii au reusit sa porneasca masina. Ne-am bucurat si am crezut ca tot ghinionul s-a dus. Ne-am inselat.

Am ajuns la Baicoi dar din cauza liniei duble continue nu am intrat in parcarea restaurantului si am mers cateva sute de metrii pentru a intoarce intr-un loc unde sa nu facem ilegalitati. Am gasit un drum la dreapta care duce la Floresti, am intrat pe acest drum sa intoarcem masinile. Din cauza drumului destul de ingust nu am intors imediat si am mers mai in fata unde era o parcare a unui hotel si unde aveam loc sa facem manevrele necesare. Si aici incepe totul 😦

M-am uitat in oglinda, l-am vazut doar pe Bogdan si am inceput sa fac manevra de intoarcere. Ce nu am vazut a fost ca in spatele masinii lui Bogdan venea un Logan in viteza iar cand Etherfast a incetinit el a inceput depasirea. Eu nu am avut timp sa-l vad, el nu prea avea cum sa ma vada asa ca ne-am tamponat in mijlocul drumului.  Accidentul a fost destul de spectaculos deoarece am fost lovit in botul masinii care este tot din plastic si fibra, totul sarind in momentul impactului. Ciudat a fost faptul ca nu au sarit airbagurile.

M-am asigurat ca toata lumea este ok si ca nu e nimeni ranit, am coborat, am vazut ce am facut dupa care am scos masina de pe carosabil si am plecat la politie. Acolo am stat in jur de trei ore, am fost amendat ca am intors masina fara sa ma asigur si am primit 3 puncte penalizare. Politistul a fost de treaba si ne-a lasat sa schimbam declaratiile in asa fel incat sa nu-mi ridice permisul si nici nu mi-a oprit talonul ca aveam ITP-ul expirat.

Problema cu ITP-ul este putin delicata deoarece asigurarea CASCO nu mai acopera daunele. Sper sa se rezolve si se termine totul cu bine.

Acum cateva poze cu masina avariata si cu schita accidentului.

 

Imi cer scuze Simonei si Georgianei pentru ca au fost nevoite sa treaca printr-un moment ca asta (s-au speriat rau), imi cer scuze lui ciops, Etherfast, Raluca, Jerry si Emilia pentru ca le-am stricat seara. Ii multumesc varului Ciprian pentru ca a venit si ne-a luat din mijlocul campului si ne-a dus acasa.

CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE!!!!!

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

3 responses to “Cineva acolo sus ne iubeste

  • sorin

    Bine ca n-au fost victime. Tabla se repara, dar viata unui om nu. Ceva asemanator am patit pe 13 septembrie 2007 cun un prieten de ziua lui. El la volan, a incercat sa evite o gura de canal si n-a vazut BMW-ul (ce venea cu viteza 120-140Km/h) din spate care a intrat in lateral-ul masinii in care eram noi, Golf 5. Noi nu am patit nimic, nu au fost victime, dar el a ricosat din noi si a “maturat” 5 panouri de la santierul de la Eroii Revolutiei. BMW dauna 75%

  • raluca

    Sa ne ceri iertare pentru ce? Ca nu am ami mancat ciorba de fasole in blid de paine? Sa fim seriosi, nu ai de ce! Da? MA bucur si ne bucuram ca sunteti ok si teferi. Ciorba o mancam altadata! 🙂

  • Lucian Marin

    Mi-am cerut iertare ca v-am stricat seara. Cu siguranta vom manca ciorba aia :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: