Plecarea “CAPITANULUI”

Da, Mirel Radoi a reusit sa se transfere la o echipa din strainatate. Nu stiu exact cand s-a semnat contractul pentru ca saptamana asta am fost rupt de lumea online dar si de lumea ziarelor si televiziunilor. Al Hilal este echipa care a platit in jur de 5-6 milioane de Euro pentru serviciile fostului capitan din Ghencea. Radoi e posibil sa castige pana la 4 milioane de Euro in Arabia Saudita.

Mirel Radoi a debutat la Steaua pe 07.08.2000 intr-un meci cu FCM Bacau chiar pe Ghencea. De atunci a jucat pentru culorile ros-albastre 196 de meciuri in Campionat, 14 in Cupa Romaniei si 48 de meciuri in CL si UEFA. A marcat 16 goluri in toate competitiile. A castigat trei titluri de campion si mai are in palmares o semifinala de cupa europeana in sezonul 2005/2006. In ultimii cinci ani fiind capitanul Stelei.

Ceea ce l-a impiedicat sa prinda un contract la o echipa puternica in Europa a fost numarul mare de accidentari din ultimii 5 ani, nu mai putin de 13. Acesta lipsind la 40% din meciurile Stelei jucate in aceasta perioada.

Cine ii va lua locul lui Radoi atat in cadrul echipei dar mai ales in vestiar? Va mai fi in stare Lacatus sa tina vestiarul sub control? Este de bun augur plecarea lui Radoi? Va fi mai multa liniste in cadrul echipei? Intrebari la care vom avea raspunsul abia dupa ce va incepe campionatul.

Poze cu Mirel Radoi in perioada petrecuta la Steaua gasiti pe stelisti.ro AICI.

“MULTUMIM CAPITANE” a fost mesajul jucatorilor de la Steaua pentru Radoi. Acelasi mesaj il transmitem si noi, milioanele de stelisti din toata tara. Mirel a intrat in istoria Stelei si in inimile noastre pentru eternitate.

“Mirel Radoi este unul dintre noi”

Advertisements

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: