Laser tag 3

Duminica 11 ianuarie 2009 s-a desfasurat etapa cu numarul trei din campionatul de Laser tag. Gazda a fost acelasi LaserMaxx aflat in vecinatatea City Mall (Piata Eroii Revolutiei).

De data asta au fost cele mai echilibrate meciuri de cand mergem. Toata lumea a prins experienta si este din ce in ce mai greu sa se detaseze un castigator. Ca noutate putem nota si schimbarile facute de catre cei de la LaserMaxx in interiorul campului de bataie. Eu personal lovindu-ma de cateva ori din cauza acestor schimbari.

Batalia s-a dat ca de obicei intre mine, ciops si etherfast, fiecare castigand cate o runda. Eu am terminat in schimb de doua ori pe locul 2 in timp ce ciops a terminat o data pe 2 si o data pe 3 iar etherfast odata pe 3 si odata pe 8. La scor general am terminat cu putin in fata “rivalului” ciops care mi-a promis ca ma va lega de tavan data viitoare :P. Raluca nu a avut mila de mine si m-a impuscat la fiecare runda de cate 8-10 ori. I hate u!!! :))

In rest aceiasi voie buna si alergatura cat cuprinde. Multe fetze noi printre care putem enumera pe Copila Blonda, Katy si fetele de la Pumpkinel (Andreea si Adelina).

Poze daca vreti le gasiti AICI dar si de la Simona, ciops si etherfast.

Advertisements

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

5 responses to “Laser tag 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: