Time for Obama

Presa din toata lumea scrie in aceste zile de decizia rezistei Time de a-l desemna pe Barack Obama “Personalitatea anului”. Presedintele american a primit premiul pentru “a avut incredere in planificarea unui viitor ambitios intr-un moment intunecat”.

Obama este cel de-al 44-lea presedinte al SUA si primeste acest premiu in momentul in care fostul presedinte George W Bush este luat la tinta cu pantofi la o conferinta de presa din Iraq.

Time acorda acest premiu de peste 80 de ani, primul trofeu acordandu-l in 1927. Pana in 1999 acest premiu se numea “Omul anului”. In clasamentul din acest an se situeaza si presedintele francez Nicolas Sarkozy.

Printre personalitatile care au mai primit acest premiu putem enumera pe: Vladimir Putin, Hitler, Stalin, Bill Clinton, Bono si George W Bush.

Tot Obama este cea mai populara persoana pe internet cu peste 280 milioane de referinte in timp ce Rihanna a avut numai 50 de milioane de referinte.

Va reusi primul presedinte de culoare al SUA sa tina in mana cea mai mare putere mondiala?

time-obama

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

2 responses to “Time for Obama

  • andrei

    depinde cata sustinere va avea. oricum cred ca are cel mai greu mandat de presedinte din ultima decada din istoria SUA. criza, razboiul din irak, relatii tensionate cu toat lumea araba, o economie in recesiune…
    ce putem spune in acest moment este ca pare din cu totul alta lume decat g.w. bush, si cred ca un mare aport la victoria sa a avut-o internetul si toata comunicarea new-media, care a creat un buzz foarte favorabil lui obama.

  • Lucian Marin

    si eu sunt de parere ca va avea cel mai greu mandat de presedinte dar sa fiu sincer am incredere ca va reusii un mandat bun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: