SIAB 2009 anulat

Cei pasionati de masini si cei care sperau ca la anul sa poata vedea ultimile aparitii in domeniu au fost foarte dezamagiti la auzul vestii ca SIAB 2009 nu se va mai tine.  De ce?

Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) a anuntat printr-un comunicat de presa ca anularea SIAB 2009 se datoreaza “climatului nefavorabil cu care se confruntă sectorul auto din România”.

Criza a lovit piata auto din Romania si organizarea unui astfel de eveniment nu-si mai justifica investitia. Pun pariu ca lumea s-ar fi dus la salonul auto ca si pana acum, pentru masinile ultimul racnet si hostese care mai de care mai dezbracate. Dar cei care ar fi achizitionat masinile expuse ai fi putut sa-i numeri pe degete.

Dacia, prin vocea lui Constantin Stroe aproba aceasta decizie. Oare cat mai trebuie sa-i inghitim pe astia de la Dacia? Sincer m-am saturat de tot loby-ul asta de doi lei pentru Dacia. Nu mai vinde, ei si ce? Cu ce ma incalzeste pe mine ca vinde sau nu? De ce atata tam-tam ca se duce Dacia de rapa?

Au bagat taxa pentru poluare de platesti de trei ori masina daca-ti cumperi una din strainatate, facilitati la credite si leasing daca vrei sa cumperi Logan sau Sandero. Ce mai urmeaza? O hotarere a guvernului in care toti romanii care au peste 18 ani sunt obligati sa cumpere cate o masina DACIA. Poate asa justificam si noi francezilor spaga pe care am primit-o la privatizare.

Parintii si bunicii nostri asteptau ani de zile sa le vina masina, iar noi care avem posibilitatea sa o luam pe loc ne batem joc de brandul romanesc si ne ducem afara sa ne cumparam masini second-hand.

Eu am solutia pentru evitarea taxei de poluare. Mergem frumos la Russe, inchiriem o garsoniera si ne facem mutare acolo. Ma duc in Germania, imi cumpar ce masina vreau eu dupa care o inmatriculez la vecinii nostri de peste Dunare si le bag lor bani in buzunar. Bulgarul zice multumesc frumos pentru ca, cotizam la bugetul lui de stat, noi suntem multumiti ca avem masina pe care o vrem si toata lumea e fericita.

Merita sa cotizez la bugetul statului nostru atata timp cat ei isi bat joc de noi? Ei de ce nu au masina de servici Dacie? Ei de ce se plimba in masini de lux pe banii prostilor si pe noi ne obliga sa cumparam un produs autohton? Ei se bazeaza pe faptul ca este foarte greu sa-ti mai faci un leasing sau o rata la masinile de import si ne baga pe gat o masina urata, proasta si ieftina.

Chiar sunt foarte curios cum a iesit reserch-ul facut de Bogdana la Logan. Stie cineva cand se va termina acest reserch?

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

2 responses to “SIAB 2009 anulat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: