Stolojan refuza, Boc noul premier

Lovitura de teatru la nivel inalt. Teodor Stolojan, care de abia ce fusese propus pentru funcia de premier de catre insusi Traian Basescu, refuza elegant acest post motivand ” vârsta înaintată şi necesitatea revigorării clasei politice prin promovarea generaţiei tineri “.

Basescu a anuntat ca va anula decretul de desemnare al lui Teodor Stolojan in functia de premier si ca  este ” un pic trist ” dar si ” Nu am un echivalent al lui Theodor Stolojan în PDL”, a adăugat şeful statului, care a subliniat că “singurul om care vă poate da explicaţii este domnul Stolojan însuşi “.

Din punctul meu de vedere Basescu chiar are motive sa fie trist pentru ca prin Stolojan ar fi avut la indemana Guvernul, stiut fiind faptul ca cel din urma este un apropiat al presedintelui ajutandu-l de mai multe ori pe acesta.

Emil Boc, primar al orasului Cluj Napoca din 2004 reales in 2008 si presedinte al Pardidului Democrat va fi numit Prim Ministru al Romaniei.

Renuntarea la functia de Prim Ministru a lui Teodor Stolojan este foarte stranie si naste foarte multe semne de intrebare. Oare vom afla ce s-a intamplat si motivele REALE ale acestui gest? Liderii care ne conduc probabil vor musamaliza totul in speranta ca romanul uita repede.

Gestul lui Teodor Stolojan este unic in Europa iar in lume un singur politiciat a mai renuntat la un post de Prim Ministru dupa ce a fost propus de catre presedinte. Este vorba de politicianul siit Ibrahim al-Jaafari care in 2006 a renuntat la nominalizarea facuta de presedintele Iraqului.

Ce se va intampla? Care este viitorul romanilor? Vom iesi sau nu din criza? Romania va ajunge o tara demna de Europa? Sunt intrebari la care vom raspunde peste ani si ani pentru ca nu vad un viitor tocmai stralucit in momentul asta.

Sursa acestui articol a fost Evenimentul Zilei.

Advertisements

About lucian

Just a simply guy View all posts by lucian

2 responses to “Stolojan refuza, Boc noul premier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: